TITLE

DESCRIPTION

KIDS (PRIMÀRIA)

Els nostres cursos de primària també tenen mascotes que ens donen el nom de les classes. Ens diem Frogs, Birds, Koalas, Wallabies, Polar Bears o Walruses!

Mascotes Clil Kids Primària

A partir dels 6-7 anys treballem la competència comunicativa del nostre alumnat amb una programació que combina llibres de text i material CLIL creat per nosaltres. Diferents fonts de continguts que convertim en activitats lúdiques i motivadores, i a la vegada efectives per a l’aprenentatge i l’adquisició de l’idioma.

 

En el cicle inicial (amb les Frogs i els Birds) continuem el WHEEL OF TALES que ja iniciem en l’etapa anterior, i introduïm unitats temàtiques, experiments, jocs, cançons, manualitats i altres tasques, on el punt de partida és un conte i material propi.

 

A les resta de nivells consolidem i ampliem conceptes i habilitats lingüístiques dels nivells anteriors sempre potenciant una actitud positiva envers la llengua i el seu ús.
Així els nens i nenes guanyen confiança per comunicar-se en una llengua que no és la seva.

 

Les nostres mascotes també ens ajuden en tot aquest procés. Aquí les tenim!

LA NOSTRA ESCOLA

Oferim cursos anuals d’anglès general i d’anglès especialitzat per a totes les edats en un ambient motivador i un servei personalitzat segons les necessitats de cada alumne