TITLE

DESCRIPTION

VOLS PRACTICAR ANGLÈS A L'ESTRANGER?

Hem recuperat un projecte que teniem pendent i que ens fa molta il:lusió engegar de nou! Amb el suport mutu d’ Enjoy English Experience (una empresa amb anys d’experiència organitzant estades a l’estranger de diferents perfils) us proposem estades a l’estranger perquè els vostres fills i filles posin en pràctica l’anglès que han après al nostre centre, millorin l’anglès i aprenguin a viure i conviure fora de casa amb l’enriquiment que això comporta.

És important aprendre anglès i poder-lo practicar en contextos reals, però també ho és aprendre a moure’s pel món i sortir de les zones de confort que sovint ens atrapen. És una molt bona oportunitat per poder posar en pràctica habilitats lingüístiques, socials i interculturals.

 

De cara l’estiu que ve us proposem dos tipus d’estades amb perfils similars. Clic al botó corresponent i us en fem cinc cèntims!

ESTADA A SWANSEA
ESTADA A KILFINANE

Per més informació poseu-vos en contacte amb nosaltres i us informarem!

LA NOSTRA ESCOLA

Oferim cursos anuals d’anglès general i d’anglès especialitzat per a totes les edats en un ambient motivador i un servei personalitzat segons les necessitats de cada alumne