ELS NOSTRES CURSOS

CONEIX LA NOSTRA OFERTA FORMATIVA

KIDS (PRIMÀRIA)

Els nostres cursos de primària també tenen mascotes que ens donen el nom de les classes. Ens diem Frogs, Birds, Koalas, Wallabies, Polar Bears o Walruses!

Mascotes Clil Kids Primària

A partir dels 6-7 anys treballem la competència comunicativa del nostre alumnat amb una programació que combina llibres de text i material CLIL creat per nosaltres. Diferents fonts de continguts que convertim en activitats lúdiques i motivadores, i a la vegada efectives per a l’aprenentatge i l’adquisició de l’idioma.

 

En el cicle inicial (amb les Frogs i els Birds) continuem el WHEEL OF TALES que ja iniciem en l’etapa anterior, i introduïm unitats temàtiques, experiments, jocs, cançons, manualitats i altres tasques, on el punt de partida és un conte i material propi.

 

A les resta de nivells consolidem i ampliem conceptes i habilitats lingüístiques dels nivells anteriors sempre potenciant una actitud positiva envers la llengua i el seu ús.
Així els nens i nenes guanyen confiança per comunicar-se en una llengua que no és la seva.

 

Les nostres mascotes també ens ajuden en tot aquest procés. Aquí les tenim!

LA NOSTRA ESCOLA

Oferim cursos anuals d’anglès general i d’anglès especialitzat per a totes les edats en un ambient motivador i un servei personalitzat segons les necessitats de cada alumne