ELS NOSTRES CURSOS

CONEIX LA NOSTRA OFERTA FORMATIVA

KIDS (PRIMÀRIA)

A partir dels 6-7 anys treballem la competència comunicativa del nostre alumnat a través d’activitats lúdiques i motivadores, a la vegada efectives per a l’aprenentatge i adquisició de l’idioma.

 

Amb una actitud positiva envers la llengua, els nens i nenes agafen confiança per comunicar-se en una llengua que no és la seva.

 

Cada nivell reforça, consolida i amplia els conceptes i habilitats lingüístiques dels nivells anteriors.

 

Durant el curs potenciem diferents projectes (hands-on clil) com poden ser unitats CLIL (de contingut curricular), monogràfics, històries, cançons i activitats a l’exterior. En el primer cicle continuem el WHEEL OF TALES que ja iniciem en l’etapa anterior, i introduïm unitats temàtiques, experiments, jocs, cançons,manualitats i altres tasques, on el punt de partida és un conte.

 

En el material del curs s’inclouen eines perquè els pares i mares puguin continuar la tasca que desenvolupem a l’escola compartint i col·laborant en l’aprenentatge.

 

 

Les nostres mascotes també ens ajuden en tot aquest procés. Aquí les tenim!

LA NOSTRA ESCOLA

Oferim cursos anuals d’anglès general i d’anglès especialitzat per a totes les edats en un ambient motivador i un servei personalitzat segons les necessitats de cada alumne