TITLE

DESCRIPTION

QUI SOM?

Un equip de professionals dinàmic i qualificat amb l’objectiu de millorar les competències lingüístiques del nostre alumnat, per poder encarar el present i el futur en un món on saber-se comunicar en altres idiomes és una eina essencial, pràctica i necessària. Gaudim fent la nostra feina i ens formem contínuament per estar al dia de les últimes tendències en l’ensenyament i aprenentatge d’idiomes, i d’aquesta manera poder
optimitzar l’aprenentatge i el creixement personal del nostre alumnat.

Equip Clil Catalonia

Hi ha moltes maneres d’aprendre idiomes però creiem que la metodologia CLIL s’adapta de manera íntegra dins dels nostres valors de com hem d’aprendre i ensenyar llengües estrangeres. Ja fa més de vint anys que ens dediquem a aquesta tasca utilitzant majoritàriament CLIL i ens sentim orgulloses de poder dir que encara estem al peu del canó!

VOLS SABER MÉS DE NOSALTRES?

QUÈ ÉS CLIL?

Un mètode d’aprenentatge on la llengua estrangera s’aprèn mitjançant l’estudi de continguts que no són merament lingüístics. Així doncs la llengua esdevé una eina per adquirir altres coneixements i competències. D’aquesta manera es potencien simultàniament no només processos lingüístics sinó també cognitius.

PER QUÈ CLIL?

Ja fa 20 anys que vam descobrir aquesta metodologia, i des d’aleshores ha format part de la nostra manera d’ensenyar l’anglès. L’aprenentatge funciona perquè la llengua esdevé una eina comunicativa amb una funcionalitat, per tant l’anglès s’utilitza d’una forma gairebé natural.

COM HO APLIQUEM?

Per una banda, als materials que utilitzem a les nostres classes hi incloem unitats temàtiques i curriculars de contingut divers: científic, tecnològic, social, etc. Per una altra banda, durant el curs organitzem un projecte transversal de temàtica actual (ja sigui d’àmbit científic, artístic, literari, social, etc.), on hi participen tots els grups del centre. Creem activitats interdisciplinàries i fem que les classes que tenim al centre interactuïn entre elles amb uns objectius establerts i motivadors.

També organitzem activitats fora de les aules i l’anglès esdevé l’eina de comunicació. Són les nostres activitats Hands-on Clil o The Shed.

LA NOSTRA ESCOLA

Oferim cursos anuals d’anglès general i d’anglès especialitzat per a totes les edats en un ambient motivador i un servei personalitzat segons les necessitats de cada alumne