ELS NOSTRES CURSOS

CONEIX LA NOSTRA OFERTA FORMATIVA

TEENS (SECUNDÀRIA)

Continuem fent camí amb l’objectiu que el nostre alumnat assoleixi autonomia pròpia i pugui desenvolupar al màxim estratègies comunicatives per poder utilitzar i entendre l’idioma en totes les destreses.

 

Són moltes les inquietuds que es presenten durant l’adolescència. Els nostres teens ( com la resta) troben, descobreixen, experimenten, es revelen, van buscant el seu lloc i van construint el seu propi camí per esdevenir adults. L’anglès segueix formant o formarà part d’aquesta nova etapa, i vetllarem perquè puguin estar preparats per la següent. Tant per raons de currículum, com raons laborals, o lúdiques, en aquesta etapa fer una bona bastida en idiomes és important per facilitar el camí cap a nous horitzons.

Els continguts que treballem tracten tots aquells aspectes que milloren el nivell d’anglès en totes les habilitats lingüístiques, però també potenciem els aspectes socials i emocionals que es desenvolupen ens aquestes edats.

 

Som conscients que saber anglès és important en un món globalitzat i digitalitzat com en el que estem vivint, per tant saber l’idioma és una eina més que obre portes i finestres, però demostrar el nivell també és clau. D’aquí que sessions dins dels nostres programes per adolescents estiguin també orientats a poder ser candidats a exàmens oficials i reglats, per poder certificar el nivell (tan nacionalment com internacionalment) a través dels exàmens de Cambridge English Qualifications.

 

Així, pretenem que en aquesta etapa consolidin i adquireixin el nivell d’idioma que requereix una societat globalitzada tant en àmbits de formació superior com laborals.

LA NOSTRA ESCOLA

Oferim cursos anuals d’anglès general i d’anglès especialitzat per a totes les edats en un ambient motivador i un servei personalitzat segons les necessitats de cada alumne