TITLE

DESCRIPTION

THE LITTLE ONES

Pels més petits tenim les classes dels Caterpillars, les Butterflies o les Ladybugs. Cada classe té una mascota que ens acompanya a fer camí en aquesta nova aventura.

Mascotes Clil The Littles Ones

En aquesta etapa els infants s’endinsen a una nova llengua d’una manera natural a partir de contes i històries que tenim al nostre Wheel of Tales. A partir d’una història introduïm expressions i vocabulari mitjançant jocs, cançons, manualitats,etc. amb la finalitat que els infants contextualitzin l’idioma i desenvolupin una actitud positiva en l’aprenentatgeD’aquesta manera comencen a absorbir-la (procés de recepció) per poder produir-la (procés de producció) més endavant, segons la maduresa de cada infant.

 

Amb els contes treballem una gran varietat d’aspectes.

  • Els infants es familiaritzen amb els sons, ritmes i entonació de la llengua.
  • S’introdueixen estructures narratives que es van consolidant per repetició.
  • S’introdueixen mons imaginaris o reals que potencien la creativitat i el pensament crític.
  • Ens ajuden a parlar d’aspectes emocionals i socials.
  • Són contes coneguts que fan de pont entre casa i el centre

 

La didàctica de classe és learning by doing: l’aprendre fent coses, de manera autònoma o també cooperativa.

 

Per les activitats utilitzem les eines que ens ofereixen les tecnologies, però donem molta importància a l’ús de  material manipulatiu i a aquelles activitats que impulsin la creativitat dels infants. Accions com  tocar, remenar, l’ús de pintures, plastilina, enganxar, retallar, etc. sempre són presents en les nostres sessions.

 

En el material del curs s’inclouen eines perquè els pares i mares puguin continuar la tasca que desenvolupem al centre compartint i col·laborant en l’aprenentatge.

 

Les nostres mascotes també ens ajuden en tot aquest procés. Aquí les tenim!

LA NOSTRA ESCOLA

Oferim cursos anuals d’anglès general i d’anglès especialitzat per a totes les edats en un ambient motivador i un servei personalitzat segons les necessitats de cada alumne