ELS NOSTRES CURSOS

CONEIX LA NOSTRA OFERTA FORMATIVA

GROWN-UPS (ADULTS)

Pels adults les classes s’adapten a les seves motivacions i objectius que hi hagi a cada grup. Per aquelles que inicien l’aprenentatge d’una nova llengua en edat adulta és un bon repte i per poder assolir-lo organitzem classes dinàmiques amb tasques que siguin útils i funcionals a fi que els alumnes vegin que hi ha una bona progressió.

 

Per aquells adults que ja tinguin nocions i o un nivell més avançat, fem una prova per comprovar el nivell i també ens informem de les seves motivacions per aprendre anglès. Hi ha alumnes que volen millorar l’anglès per motius laborals, altres per poder viatjar i comunicar-se, altres per curiositat, altres perquè volen obtenir un certificat oficial, etc.

Així doncs adaptem les classes segons els objectius i necessitats de cada grup i nivell. Com que es tracta de grups reduïts les podem adaptar molt fàcilment i potenciar aquelles destreses més rellevants.

 

Les classes les envoltem d’un ambient divertit i agradable, en un entorn on ens trobem còmodes per absorbir més informació, especialment quan ens dediquem a aprendre una llengua després d’una jornada laboral i estem envoltats de moltes altres obligacions.

LA NOSTRA ESCOLA

Oferim cursos anuals d’anglès general i d’anglès especialitzat per a totes les edats en un ambient motivador i un servei personalitzat segons les necessitats de cada alumne