TITLE

DESCRIPTION

CLASSES A MIDA

CLASSES PRIVADES

Per a aquelles persones que tinguin objectius d’aprenentatge concrets i específics i vulguin classes personalitzades, oferim classes particulars face-to-face ja siguin presencials o per videoconferència.

 

Abans d’iniciar el curs ens entrevistem amb l’alumne i fem una avaluació tan del nivell com de les necessitats. Segons els seus objectius, dissenyem un programa especial que compleixi amb les expectatives.

 

Aquestes classes tenen una gran flexibilitat horària i es poden fer còmodament des de casa o qualsevol altre lloc si s’escull la modalitat online. Així s’eviten desplaçaments i es millora l’eficiència horària.

CLASSES SEMI-PRIVADES

Aquestes sessions son semi-particulars, two-to-one: dos alumnes amb el mateix nivell i motivacions per aprendre anglès.  Les classes poden fer-se presencialment, per videoconferència o en modalitat semi-presencial.

TRIOS O QUINTETTOS

També oferim grups tancats, de tres a cinc persones, les quals decideixen quins continguts i habilitats es treballen a classe. Prèviament fem una avaluació de les necessitats i creem un programa fet a mida. Com la resta de cursos d’aquest perfil poden ser de modalitat presencial, per videoconferència o semi-presencials.

LA NOSTRA ESCOLA

Oferim cursos anuals d’anglès general i d’anglès especialitzat per a totes les edats en un ambient motivador i un servei personalitzat segons les necessitats de cada alumne