COM TREBALLEM

ELS NOSTRES MÈTODES

LA METODOLOGIA CLIL

Integrem les habilitais lingüístiques amb la finalitat que l’alumne adquireixi autonomia i competència pròpia en tots els àmbits de la comunicació tant en la vessant oral com en l’escrita i lectora.
Creem contextos on l’ús de l’idioma és indispensable mitjançant la metodologia CLIL amb una perspectiva comunicativa i contextualitzada.

 

Adeqüem els nostres programes a totes les edats, nivells i necessitats. Són programes flexibles que ens permeten incorporar activitats que s’adapten a diferents ritmes d’aprenentatges, ja sigui de suport o d’ampliació.

 

Pels més petits i adolescents elaborem un informe cada trimestre amb el progrés de cada alumne i concertem entrevistes. També seguim un control de l’assistència i de la feina que donem per fer a casa.

VOLS SABER MÉS DE NOSALTRES?

QUÈ ÉS CLIL?

Un mètode d’aprenentatge on la llengua estrangera esdevé una eina per adquirir altres coneixements i competències. De manera que es potencien simultàniament no només processos lingüístics sinó també cognitius

PER QUÈ CLIL?

Des dels nostres inicis hem apostat per aquesta metodologia perquè és efectiva i funciona.

COM HO APLIQUEM?

Treballant temàtiques curriculars o extra curriculars dins l’aula, organitzant projectes comuns sobre temes rellevants per tota l’escola i proposant activitats fora del nostre centre on l’angès és l’eina de comunicació. Ho anomenem HANDS-ON CLIL.

LA NOSTRA ESCOLA

Oferim cursos anuals d’anglès general i d’anglès especialitzat per a totes les edats en un ambient motivador i un servei personalitzat segons les necessitats de cada alumne