SOBRE NOSALTRES

DESCOBREIX CLIL CATALONIA

QUI SOM?

Un equip amb l’objectiu de millorar les competències lingüístiques del nostre alumnat, per poder encarar el present i el futur en un món on saber-se comunicar en altres idiomes és una eina essencial i necessària.

IMG_7862
Som un equip docent dinàmic i qualificat amb capacitat per optimitzar l’aprenentatge i el creixement personal del nostre alumnat. Gaudim fent la nostra feina i ens formem contínuament per estar al dia de les últimes tendències en el món de l’ensenyament d’idiomes.

VOLS SABER MÉS DE NOSALTRES?

QUÈ ÉS CLIL?

Un mètode d’aprenentatge on la llengua estrangera esdevé una eina per adquirir altres coneixements i competències. De manera que es potencien simultàniament no només procesos lingüístics sinó també cognitius

PER QUÈ CLIL?

Des dels nostres inicis hem apostat per aquesta metodologia perquè és efectiva i funciona.

COM HO APLIQUEM?

Treballant temàtiques curriculars o extra curriculars dins l’aula, organitzant projectes comuns sobre temes rellevants per tota l’escola i proposant activitats fora del nostre centre on l’angès és l’eina de comunicació. Ho anomenem  HANDS-ON CLIL.

LA NOSTRA ESCOLA

Oferim cursos anuals d’anglès general i d’anglès especialitzat per a totes les edats en un ambient motivador i un servei personalitzat segons les necessitats de cada alumne