TITLE

DESCRIPTION

RAONS RERE L’APRENENTATGE DE L’ANGLÈS

 XERRADA PER PARES I MARES

Vivim en un món globalitzat on l’anglès s’ha convertit en quelcom imprescindible per a les generacions presents i futures. Però… què hi ha, rere l’anglès com a tal? Quins valors promou o hauríem de fer que promogués? Com ho podem fer perquè els nens i adolescents entenguin aquesta llengua com un aprenentatge vivencial, positiu, i amb SENTIT? Quins recursos tenim tots a l’abast per facilitar l’aprenentatge de la llengua de la manera més natural possible?

De tot això i molt més parlarem en la sessió informativa impartida per la Berta Torras, Doctora en Didàctica de la Llengua Anglesa, fundadora del projecte “L’escola del món” i professora col·laboradora de la Universitat de Manresa.

 

L’activitat és gratuïta però s’ha de confirmar assistència!

 

Tel.936767481 (de 16h a 19h ) o info@clilcatalonia.cat

 

DIA I HORA: Dimecres 21 de juny a les 7 de la tarda

LLOC : C/ Manresa 25,  Sant Joan de Vilatorrada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

LA NOSTRA ESCOLA

Oferim cursos anuals d’anglès general i d’anglès especialitzat per a totes les edats en un ambient motivador i un servei personalitzat segons les necessitats de cada alumne